7/24 Destek: Pzt -Cuma 08:00 - 18:00
Email info@tameticaret.com Bilgi Al! +90 551 059 85 88

Kurumsal Website

(1 customer review)

2,500.00 847.00 KDV DAHİL

TAMETİCARET KURUMSAL WEBSİTE PAKETİ kobi ve kurumsal işletmeler için kullanılabilecek en gelişmiş eklenti, modifikasyonlar ve SEO ile güçlendirilmiş bir alt yapıya sahip kurumsal website çözümüdür.

DEMO
Açıklama
İnceleme (1)
Taksit Seçenekleri

Artık herkes ürününü veya hizmetini dijital platformda satmak ve hatta işletmesini internet gibi devasa müşteri ve kullanıcı ağına kurumsal olarak taşımak ve sergileyerek marka bilinirliliğini arttırmak durumunda.. Gelişen teknolojiye ayak uyduran işletmeler ise bu pazardan payını müşteri ve kullanıcıları vasıtasıyla alıyor..

7/24 açık bir işletme düşünün ve sınırsız müşteriyi ağırlayacağınız gibi sınırsız ürünlerinizin, katalogunuzun bulunduğu.. İşte bu kurumsal website paketinin ilerisinde ise e-ticaretin ve e-ihracatın en iyi avantajı bir başlangıcı diyebiliriz.

TAMETİCARET KURUMSAL WEBSİTE PAKET ile işletmeniz için kullanılabilecek gelişmiş eklenti, modifikasyon ve SEO ile güçlendirilmiş bir alt yapıya sahip kurumsal bir web çözümüdür. Bu paketi tercih eden ve siteden hemen ayrılma oranı %60’ın üzerinde olan referanslarımızın Google analitics verilerinde, e-ticaret altyapımız sayesinde hemen ayrılma oranını %0.90’lara kadar indirmiş bulunuyoruz. Ayrıca sitede geçirilen sürenin, ürün görüntülenmelerinin, kampanyaların ve siparişlerin arttığıda ciddi oranda görüntülenmiştir.

Siparişi geçtikten sonra destek@tameticaret.com mail adresinden yada +90 551 059 85 88 nolu telefondan ulaşarak kurulumla ilgili konuları görüşünüz. Ürün sitenize (tek domaine) lisanslanıp kurulum yapılarak teslim edilecektir.

Paket zipli olarak teslim edilmeyecektir.

Siparişe müteakip: 2-ila 4 saat arasında kurulum.

Paketteki tema  Full Responsive olarak tasarlanmış cep telefonu, tablet gibi mobil cihaz uyumluluğu 100% dür.

PAKET İÇERİĞİ

  • Admin Panel Yönetimi
  • Slider Yönetimi
  • Kategori Yönetimi
  • İçerik Yönetimi
  • Ürün ve Proje Yönetimi
  • Blog Yönetimi
  • Footer İçeriklerini Admin panelden düzenleyebilme
  • Sanal Pos ve Ödeme Yönetimi
  • Ürün Detay Video Yükleme
  • Gelişmiş Seo Modülü
  • Mail Aboneliği Modülü
  • Gelişmiş Ürün Filtreleme Modülü
  • Yabancı dil çeviri desteği

SIK SORULAN SORULAR

1. Modül ve temada herhangi bir Lisanslama var mı ?

    Cevap : Evet Paket ve Modüller tek domain lisanslaması yapılacaktır. Lisanslanan domainde ömür boyu kullanım hakkına  sahip olacaksınız ve yıllık kira vs. gibi artı ücret ödemeyeceksiniz.

    2. Modülleri paket dışında ayrı ayrı veriyor musunuz ?

    Cevap : Modüller paket dışında ayrı ayrı verilmemektedir. Paket olarak hazırlanıp verilmektedir. Sitenize kurulup teslim edilmekte ve paket halinde zipli olarak teslim edilmemektedir.

    3. Kendi sunucumda barındırabilir miyim.

    Cevap : Evet kendi sunucunuz da barındırabilirsiniz. Firmamız barındırma hizmeti vermemektedir.

    4. Teknik Destek veriyor musunuz ?

     Cevap : Paketi kullandığınız sürece kurulum hatalarının giderilmesi ve scriptin admin panel kullanımı konusunda ücretsiz teknik destek verilmektedir.

    5. Hosting yada farklı bir sebepten kaynaklı sitem zarar gördüğünde tekrar kurulum desteği sağlıyor musunuz ?

    Cevap : Tüm dosyaları ve veritabanının yedeğini bu gibi durumlarda kullanmanız için veritabanı ile birlikte sunucunuz full backup bölümünden almanız gerekmektedir. Kendiniz kurabilirsiniz, kurulum yapılan bir site için ayrıca kurulum desteği yoktur. Yeniden kurulumu bizden talep ederseniz kurulum ücreti talep edilir.

    6. Hosting ve Domain paket içerisine dahil mi ?

    Cevap : Hosting (Barındırma Alanı) ve Domain(Alan Adı) Pakete dahil değildir..

    7. Ne Kadar sürede teslim ediyorsunuz ?

    Cevap : Gece 23:00 kadar Sipariş Oluşturulmasına müteakip 3 ile 5 Saat arasında aynı gün; 23:00 dan sonraki siparişler ertesi sabah en geç 3 saat içinde kurulur.

    8. Paket içindeki modüllerden çıkarma veya ekleme yapabilirmiyiz ?

    Cevap : Paket içindeki modüller çıkartılamaz ancak  ücret karşılığında ilave istediginiz diğer modül ve eklemeler yapılabilir..

    9. Ödemeyi nasıl kabul ediyorsunuz ?

    Cevap : Sitemiz üzerinden kredi kartı ile tek çekim ve taksitli ödeyebildiğiniz gibi banka havale/eft olarakta yapabilirsiniz. Kuruluma müteakip faturanız kesilerek adresinize alıcı ödemeli olarak gönderilecektir.

Tema hakkında takıldığınız noktalarda gün içinde telefon yada mail ile bize ulaşabilirsiniz.

Kurumsal Website için 1 inceleme

Henüz inceleme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

Taksit Seçenekleri

Hoşunuza gidebilir…