7/24 Destek: Pzt -Cuma 08:00 - 18:00
Email info@tameticaret.com Bilgi Al! +90 551 059 85 88

Special Paket

(1 customer review)

3,000.00 1,500.00 KDV DAHİL

TAMETİCARET SPECİAL PAKET e-ticaret mağazaları için kullanılabilecek gelişmiş eklenti ve modifikasyonlarla güçlendirilmiş bir alt yapıya sahip e-ticaret paketidir.

DEMO
Açıklama
İnceleme (1)
Taksit Seçenekleri

Artık herkes ürününü veya hizmetini dijital platformda satmak durumunda.. Gelişen teknolojiye ayak uyduran işletmeler ise bu pazardan payını alıyor..

7/24 açık bir işletme düşünün ve sınırsız müşteriyi ağırlayacağınız gibi sınırsız ürünlerinizin bulunduğu.. İşte bu e-ticaretin en iyi avantajı diyebiliriz.

TAMETİCARET SPECİAL PAKET e-ticaret mağazaları için kullanılabilecek gelişmiş eklenti ve modifikasyonlarla güçlendirilmiş bir alt yapıya sahip e-ticaret paketidir. Bu paketi tercih eden ve siteden hemen ayrılma oranı %60’ın üzerinde olan referanslarımızın Google analitics verilerinde, e-ticaret altyapımız sayesinde hemen ayrılma oranını %0.90’lara kadar indirmiş bulunuyoruz. Ayrıca sitede geçirilen sürenin, ürün görüntülenmelerinin, kampanyaların ve siparişlerin arttığıda ciddi oranda görüntülenmiştir.

Siparişi geçtikten sonra destek@tameticaret.com mail adresinden yada +90 551 059 85 88 nolu telefondan ulaşarak kurulumla ilgili konuları görüşünüz. Ürün sitenize (tek domaine) lisanslanıp kurulum yapılarak teslim edilecektir.

Paket zipli olarak teslim edilmeyecektir.

Siparişe müteakip: 2-ila 4 saat arasında kurulum.

Paketteki tema  Full Responsive olarak tasarlanmış cep telefonu, tablet gibi mobil cihaz uyumluluğu 100% dür.

Paket  Opencart’ın 2.1.0.1 , 2.1.0.2 , 2.3.0.2 versiyon uyumludur. Lütfen sipariş vermeden önce bunu dikkate alınız..

PAKET İÇERİĞİ

  • Footer İçeriklerini Admin panelden düzenleyebilme.
  • Sanal Pos Modülü:
  • PAYU Site içi ve Ortak ödeme modülü
  • İYZİCO Ödeme Modülü
  • PAYTR Ödeme Modülü
  • Admin Hızlı Ürün Düzenleme Modülü
  • Gelişmiş Seo Modülü
  • Anasayfa Kategori Ürünleri Modülü
  • Günün Fırsatları Modülü
  • Mail Aboneliği Modülü
  • Ödeme Türüne İndirim ve Komisyon Modülü
  • Gelişmiş Ürün Filtreleme Modülü
  • Dikey Sol Resimli Mega Menü
  • Tek Sayfada Ödeme Modülü

SIK SORULAN SORULAR

1. Modül ve temada herhangi bir Lisanslama var mı ?

    Cevap : Evet Paket ve Modüller tek domain lisanslaması yapılacaktır. Lisanslanan domainde ömür boyu kullanım hakkına  sahip olacaksınız ve yıllık kira vs. gibi artı ücret ödemeyeceksiniz.

    2. Modülleri paket dışında ayrı ayrı veriyor musunuz ?

    Cevap : Modüller paket dışında ayrı ayrı verilmemektedir. Paket olarak hazırlanıp verilmektedir. Sitenize kurulup teslim edilmekte ve paket halinde zipli olarak teslim edilmemektedir.

    3. Kendi sunucumda barındırabilir miyim.

    Cevap : Evet kendi sunucunuz da barındırabilirsiniz. Firmamız barındırma hizmeti vermemektedir.

    4. Teknik Destek veriyor musunuz ?

     Cevap : Paketi kullandığınız sürece kurulum hatalarının giderilmesi ve scriptin admin panel kullanımı konusunda ücretsiz teknik destek verilmektedir.

    5. Hosting yada farklı bir sebepten kaynaklı sitem zarar gördüğünde tekrar kurulum desteği sağlıyor musunuz ?

    Cevap : Tüm dosyaları ve veritabanının yedeğini bu gibi durumlarda kullanmanız için veritabanı ile birlikte sunucunuz full backup bölümünden almanız gerekmektedir. Kendiniz kurabilirsiniz, kurulum yapılan bir site için ayrıca kurulum desteği yoktur. Yeniden kurulumu bizden talep ederseniz kurulum ücreti talep edilir.

    6. Hosting ve Domain paket içerisine dahil mi ?

    Cevap : Hosting (Barındırma Alanı) ve Domain(Alan Adı) Pakete dahil değildir..

    7. Ne Kadar sürede teslim ediyorsunuz ?

    Cevap : Gece 23:00 kadar Sipariş Oluşturulmasına müteakip 3 ile 5 Saat arasında aynı gün; 23:00 dan sonraki siparişler ertesi sabah en geç 3 saat içinde kurulur.

    8. Paket içindeki modüllerden çıkarma veya ekleme yapabilirmiyiz ?

    Cevap : Paket içindeki modüller çıkartılamaz ancak  ücret karşılığında ilave istediginiz diğer modül ve eklemeler yapılabilir.

    9. Kurulacak opencart sürümü hangisi ?

    Cevap : 2.1.0.1 yada 2.3.0.2 versiyondur. Bunun dışındaki versiyon siteleriniz paketi almanız durumunda ücretsiz güncellenerek (ürün ve içerikleriniz kaybolmadan) paket giydirme işlemi tarafımızdan ücretsiz yapılmaktadır.

    10. Ödemeyi nasıl kabul ediyorsunuz ?

    Cevap : Sitemiz üzerinden kredi kartı ile tek çekim ve taksitli ödeyebildiğiniz gibi banka havale/eft olarakta yapabilirsiniz. Kuruluma müteakip faturanız kesilerek adresinize alıcı ödemeli olarak gönderilecektir.

Tema hakkında takıldığınız noktalarda gün içinde telefon yada mail ile bize ulaşabilirsiniz.

Special Paket için 1 inceleme

Henüz inceleme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

Taksit Seçenekleri

Hoşunuza gidebilir…