7/24 Destek: Pzt -Cuma 08:00 - 18:00
Email info@tameticaret.com Bilgi Al! +90 551 059 85 88

Profesyonel Doktor Sitesi

3,000.00 2,500.00 KDV DAHİL

TAMETİCARET PROFESYONEL DOKTOR SİTESİ doktor, diş hekimi, veteriner ve hastaneler için kullanılabilecek gelişmiş eklenti ve modifikasyonlarla güçlendirilmiş bir alt yapıya sahip web yazılımı paketidir.

DEMO
Açıklama
İnceleme (0)
Taksit Seçenekleri

KAMPANYA 2950 TL’ye Profesyonel Doktor Sitesi

Profesyonel Doktor Sitesi – Hastaya kendi internet siten üzerinden online randevu ver!
Randevu ve operasyon takvimini hastan ile paylaş ve randevu yönetimin için ayrıca bir bedel ödeme!
Gelişmiş Doktor Sitesi
Randevu Yönetimi
Takvim Yönetimi
Operasyon Yönetimi ve daha fazlası..
Hastalarınızdan randevu almak için ekstra bedel ödemeyin, ücretsiz olarak kendi profesyonel doktor siteniz üzerinden randevu alın ve verin!
Profesyonel Doktor Sitesi – Hastaya kendi internet siten üzerinden online randevu ver!
Randevu ve operasyon takvimini hastan ile paylaş.
Randevu yönetimin için ayrıca bir bedel ödeme!
Gelişmiş Doktor Sitesi – Randevu Yönetimi – Takvim Yönetimi – Operasyon Yönetimi ve daha fazlası..

 

Artık herkes ürününü veya hizmetini dijital platformda satmak durumunda.. Gelişen teknolojiye ayak uyduran kişi, kurum, serbest meslek erbapları ve işletmeler ise bu pazardan payını alıyor..

7/24 açık bir hastane düşünün ve sınırsız hastayı ağırlayacağınız gibi hizmetlerinizin olduğu, makale yayınlayabildiğiniz. Hastalarınızla online randevu alıp verebildiğiniz ve içeriklerinizi paylaşabildiğiniz bir mecra.. İşte bu e-ticaretin en iyi avantajı diyebiliriz. Hizmet verenlerin, hizmet alanlarla bir araya geldiği mecra internet..

Burada her şey online.. Hastanız internet üzerinden araştırma yapar, makale yada haberlerinizi görür ve size ulaşır. Sitenizi ziyaret eden hasta, hasta adayı, hasta yakını, araştırma yapan kişi yada kişiler veya profesyoneller sizin online randevu sisteminizi kullanabilir ve randevu alarak sizinle ön iletişime online geçebilir.

Ameliyat veya operasyonel olarak takviminizi siteniz üzerinden takip edebileceği bir alan üzerinden sizden hizmet alanlar yada alacak olanlar bilgi sahibi olur.

TAMETİCARET – Profesyonel Doktor Sitesi yazılımı gelişmiş eklenti ve modifikasyonlarla güçlendirilmiş bir alt yapıya sahip bir doktor, diş hekimi, veteriner yada hastanelerin kullanımına uygun bir hasta doktor sistemi paketidir. Bu paketi tercih eden ve siteden hemen ayrılma oranı %60’ın üzerinde olan referanslarımızın Google analitics verilerinde, e-ticaret altyapımız sayesinde hemen ayrılma oranını %0.90’lara kadar indirmiş bulunuyoruz. Ayrıca sitede geçirilen sürenin, ürün görüntülenmelerinin, kampanyaların ve siparişlerin arttığıda ciddi oranda görüntülenmiştir.

Siparişi geçtikten sonra destek@tameticaret.com mail adresinden yada +90 551 059 85 88 nolu telefondan ulaşarak kurulumla ilgili konuları görüşünüz. Ürün sitenize (tek domaine) lisanslanıp kurulum yapılarak teslim edilecektir.

Paket zipli olarak teslim edilmeyecektir.

Siparişe müteakip: 2-ila 4 saat arasında kurulum.

Paketteki tema  Full Responsive olarak tasarlanmış cep telefonu, tablet gibi mobil cihaz uyumluluğu 100% dür.

Lütfen sipariş vermeden önce bunu dikkate alınız..

PAKET İÇERİĞİ

  • Online Randevu Alma Modülü
  • Online Randevuları Admin Panelden İzleme – Onaylama – Reddetme yada İleri Tarihe Alma
  • Online Takvim Modülü – Takvime admin panelden operasyon ekleme
  • Hastaya Abonelik Kullanıcı Şifre işlemleri maili
  • Hastaya Randevu Hatırlatma Maili
  • Hastaya Randevu İptal Bilgisi Maili
  • Hastaya Randevu Değişikliliği Bilgisi Maili
  • Mail Aboneliği Modülü
  • Mail Sistemi
  • Mailing
  • Sınırsız Sayfa Ekleme – Silme – Düzenleme
  • Sınırsız Hizmet Ekleme Modülü
  • Canlı Bot Desteği
  • Whatsapp API Desteği
  • Sınırsız Kategori Ekleme – Silme – Düzenleme
  • Blog Modülü
  • Sınırsız Haber Yayınlama
  • Sınırsız Video Yayınlama
  • Sınırsız Makale Yayınlama
  • Yayınlanan içerikleri sosyal medya paylaşma araçları
  • Header İçeriklerini Admin panelden düzenleyebilme.
  • Gövde İçeriklerini Admin panelden düzenleyebilme.
  • Footer İçeriklerini Admin panelden düzenleyebilme.
  • Havale / EFT Ödeme Alma
  • PAYU Site içi ve Ortak ödeme modülü
  • İYZİCO Ödeme Modülü
  • Gelişmiş Seo Modülü

SIK SORULAN SORULAR

1. Modül ve temada herhangi bir Lisanslama var mı ?

    Cevap : Evet Paket ve Modüller tek domain lisanslaması yapılacaktır. Lisanslanan domainde ömür boyu kullanım hakkına  sahip olacaksınız ve yıllık kira vs. gibi artı ücret ödemeyeceksiniz.

    2. Modülleri paket dışında ayrı ayrı veriyor musunuz ?

    Cevap : Modüller paket dışında ayrı ayrı verilmemektedir. Paket olarak hazırlanıp verilmektedir. Sitenize kurulup teslim edilmekte ve paket halinde zipli olarak teslim edilmemektedir.

    3. Kendi sunucumda barındırabilir miyim.

    Cevap : Hayır kendi sunucunuz da barındıramazsınız. Firmamız barındırma hizmetini ücretli olarak sağlamaktadır.

    4. Teknik Destek veriyor musunuz ?

     Cevap : Paketi kullandığınız sürece kurulum hatalarının giderilmesi ve scriptin admin panel kullanımı konusunda ücretsiz teknik destek verilmektedir.

    5. Hosting yada farklı bir sebepten kaynaklı sitem zarar gördüğünde tekrar kurulum desteği sağlıyor musunuz ?

    Cevap : Tüm dosyaları ve veritabanının yedeğini bu gibi durumlarda kullanmanız için veritabanı ile birlikte sunucunuz full backup bölümünden almanız gerekmektedir. Kendiniz kurabilirsiniz, kurulum yapılan bir site için ayrıca kurulum desteği yoktur. Yeniden kurulumu bizden talep ederseniz kurulum ücreti talep edilir.

    6. Hosting ve Domain paket içerisine dahil mi ?

    Cevap : Hosting (Barındırma Alanı) ve Domain(Alan Adı) Pakete dahil değildir..

    7. Ne Kadar sürede teslim ediyorsunuz ?

    Cevap : Gece 23:00 kadar Sipariş Oluşturulmasına müteakip 3 ile 5 Saat arasında aynı gün; 23:00 dan sonraki siparişler ertesi sabah en geç 5 saat içinde kurulur.

    8. Paket içindeki modüllerden çıkarma veya ekleme yapabilirmiyiz ?

    Cevap : Paket içindeki modüller çıkartılamaz ancak  ücret karşılığında ilave istediginiz diğer modül ve eklemeler yapılabilir.

    9. Ödemeyi nasıl kabul ediyorsunuz ?

    Cevap : Sitemiz üzerinden kredi kartı ile tek çekim ve taksitli ödeyebildiğiniz gibi banka havale/eft olarakta yapabilirsiniz. Kuruluma müteakip faturanız kesilerek adresinize alıcı ödemeli olarak gönderilecektir.

    10. Neden kendi sunucumda yazılımı barındıramıyorum?

    Cevap : Sitenizin ve sizin güvenliğiniz, veritabanı ve yazılımlarınızın düzenli yedek alınması, sisteminizin çalışma kararlılığının belirli periyotlarla kontrol edilmesi ve yazılım izinsiz kopyalama vb. iş ve işleyişlere önlem olarak yazılımımızı kendi sunucunuzda barındırmanızı istemiyoruz. Ayrıca şunu bilmenizi isteriz ki, bizim sağladığımız web sunucu hizmeti tamamen sizin adınıza ve bir tek sizin sitenizin barınması için açılmış özel bir alandır.

Tema hakkında takıldığınız noktalarda gün içinde telefon yada mail ile bize ulaşabilirsiniz.

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

Taksit Seçenekleri

Hoşunuza gidebilir…